Loisto laboratorio

 

Loisto Kuopio

Koljonniemenkatu 2, 2. krs.
70100 Kuopio (katso kartta)

Puhelin +358 050 472 4075
kuopio@loistolaboratorio.fi

Yksikön vastaava

Jani Kyttä
Hammasteknikko

Jani Kytällä on yli kymmenen vuoden kokemus hammaslaboratoriotyöstä. Hän johtaa Kuopion yksikköä ja vastaa koko henkilökunnan digitaalisen osaamisen kehittämisestä varmistaen, että Loisto Laboratoriot säilyttää asemansa digitaalisen hammaslaboratoriotyön edelläkävijänä Suomessa. Jani haluaa olla osaltaan luomassa vahvaa keskusteluyhteyttä hammaslääkäreiden ja kollegoiden välille, koska avoin ajatusten ja tiedon jakaminen sekä tiivis tiimityö johtavat hänen mielestään parhaaseen lopputulokseen.

Jani on erikoistunut kiinteään protetiikkaan, varsinkin cad/cam-tekniikoihin sekä esteettisen alueen töihin. Tavoitteena on valmistaa asiakkaille aina mahdollisimman luonnolliset ja esteettiset rakenteet uusinta teknologiaa ja monipuolisia kädentaitoja hyödyntäen. Hän uskookin teknologian parantavan työn laatua sekä tuotteiden toiminnallista lopputulosta.

Digitaalisuus on jo täällä mutta se ei vähennä perinteisen käsityön merkitystä. Teknikon pitää osata valita oikeat työtavat ja tekniikat oikealla hetkellä, jotta päästään asiakkaan kannalta esteettisesti, taloudellisesti ja aikataulullisesti parhaaseen lopputulokseen, Jani tiivistää.

Ladataan karttaa...