Loisto laboratorio

 

Hammasteknikko / Helsinki, Turku tai Kuopio

04.06.2024

Hammasteknikko, kaipaatko uusia tuulia?

Loisto Laboratoriot Oy on Suomen suurin hammaslaboratorioalan yritys. Vahvan kasvun myötä haemme nyt joukkoomme digitaalisen työnkulun osaajaa. Koska toimimme valtakunnallisesti, voi toimipaikkasi sijaita joustavasti joko Helsingin, Turun tai Kuopion yksikössämme.

Etsimme nyt erityisesti kokenutta digitaalisten työskentelymenetelmien taitajaa, ja toivommekin sinulta vahvaa CAD/CAM-osaamista. Työnkuvasi voi olla kuitenkin hyvinkin monipuolinen taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan. Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme itsenäistä työotetta ja halua kehittyä alan huippuosaajana.
 
Loisto työnantajana tarjoaa sinulle näköalapaikan hammastekniikan kehitykseen ja kattavat kouluttautumismahdollisuudet. Meiltä eivät mahdollisuudet lopu kesken! Hyvinvointisi on meille tärkeää, joten tarjoamme sinulle myös kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut.
 
Lisätietoja työpaikasta antaa maanantaista perjantaihin 14.6. asti klo 10-14 välillä Tero Rakkolainen, puh 040 583 2010. Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.6.2024, osoitteeseen rekry@loistolaboratorio.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja sopivan henkilön löydyttyä voimme edetä asiassa nopeastikin. Lämpimästi tervetuloa Loisto-joukkoomme!