Yritys - Loisto Laboratoriot Oy

Loisto laboratorio

 

Teknistä ja esteettistä osaamista asiakkaasi parhaaksi

Tiimipelaaja sinunkin palveluketjuusi

Loisto Laboratoriot Oy on Suomen johtava hammaslaboratorioketju, joka tunnetaan huippuosaajista, laadukkaista tuotteista sekä yksilöllisestä palvelusta. Loisto on alansa edelläkävijä, jonka puoleen voit kääntyä myös oman henkilöstösi koulutustarpeissa.

Arvojamme ovat asiakkaan arvostaminen, kotimaisuus ja huippuosaaminen. Tärkein tehtävämme on varmistaa meidät kumppanikseen valinneen hammaslääkärin ja hänen asiakkaidensa tyytyväisyys. Onnistumisen takeena ovat huipputeknologia, ammattitaitoiset hammasteknikot sekä kotimaiset laatutuotteet. Kehitämme palvelujamme jatkuvalla kouluttautumisella ja uusimmalla teknologialla. Merkiksi suomalaisesta työstä yrityksellemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Kommunikoivaa yhteistyötä

Painotamme toiminnassamme läheistä ja sujuvaa yhteistyötä hammaslääkäreiden kanssa. Voit luottaa siihen, että teknikkomme ovat tavoitettavissasi ja olet aina ajan tasalla työn eri vaiheista. Kumppaninamme voit myös itse valita, missä määrin osallistut hammaslaboratoriotekniseen suunnitteluun, vai tilaatko tuotteet mieluummin täysin valmiina.

 

Loisto Laboratoriot Oy perustettiin aitoon tarpeeseen

Loisto Laboratoriot Oy:n perustajat ovat hammasteknikko Terhi Klint-Pihlajamaa ja suu- ja leukakirurgi Ville Pesonen. Suomessa oli kyllä hammaslaboratorioita ennestäänkin, mutta kenttä oli hyvin hajanainen ja yksittäisten laboratorioiden taso sekä palvelutarjonta vaihtelevaa. Erityisesti hammaslääkäreiden ja laboratorioiden välisessä yhteistyössä oli parannettavaa. Loisto Laboratoriot on Suomen ensimmäinen aito hammaslaboratorioketju, joka tarjoaa korkeatasoisia palveluja usealla paikkakunnalla.

Olen huomannut, että hammaslääkärit ovat kaivanneet kuuntelevaa ja keskustelevaa tiimipelaajaa, joka tukee heidän työtään teknisellä osaamisellaan. Kaivattiin myös maanlaajuista mutta paikallisesti palvelevaa, kasvollista toimijaa, jonka palvelutarjonta on johdonmukainen ja joka vastaa muuttuvan alan tarpeisiin, toteaa Terhi Klint-Pihlajamaa.

Loisto Laboratoriot panostaa jatkuvaan kehitykseen ja oppimiseen

Loisto tarjoaa uusien digitaalisten palvelujen luomiselle ja kehittämiselle erinomaiset mahdollisuudet. Teknologian lisäksi yritys panostaa vahvasti myös oman henkilöstönsä osaamisen kehittämiseen.

Loisto Laboratoriot on hammasteknikkojen perustama yritys, ja sen yksikköjen vetovastuun kantavat hammasteknikot. Kun hammasteknikko johtaa toista hammasteknikkoa, kommunikaatio on sujuvaa sekä työ tehokasta ja mielekästä.

Tavoitteenamme on, että Loisto olisi alan innokkaimpien ja osaavimpien ammattilaisten keskuudessa haluttu työpaikka, sillä juurikin työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Viimeisintä tekniikkaa hyödyntävien laboratorioidemme ja hyvien työolosuhteiden lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua alan kansainvälisten huippujen opissa, vakuuttaa Terhi.

Huippulaatu hammasteknisissä töissä tarkoittaa meillä ammattitaitoa, kokemusta, yksilöllisyyttä, korkealaatuisia materiaaleja ja uusinta tekniikkaa. Loisto Laboratorioissa voimme olla ylpeitä suomalaisen käsityötaidon laadusta joka päivä.

Terhi Klint-Pihlajamaa

Toiminnan ohjenuorana asiakkaan arvostus

Loisto Laboratorioissa otetaan huomioon myös loppuasiakas eli henkilö, jonka suuhun hammastekninen tuote lopulta asennetaan. Vaikka palvelemmekin ensisijaisesti hammaslääkäreitä, haluamme vaikuttaa heidän potilaidensa asiakastyytyväisyyteen. Tekemällä asiat oikein jokaisessa vaiheessa, hoito ei pitkity ja kokonaisuutena myös kustannukset laskevat.