Loisto laboratorio

 

Hammasteknikko tai -laborantti Tampereen Sukkavartaankadulle

24.11.2023

EDIT 4.4.2024: Paikka on nyt täytetty. Kiitos kaikille hakijoille!

***

Loisto Laboratorioiden Sukkavartaankadun yksikkö Tampereella etsii iloiseen joukkoonsa hammaslaboranttia tai hammasteknikkoa. Sukkavartaankadun yksikkö on erikoistunut oikomiskojeisiin, joten eduksesi katsotaan joko kiinnostus tai kokemus oikomiskojeista. Sinun ei siis tarvitse olla valmis osaaja, tärkeintä on innostunut asenne ja halu oppia. Sukkavartaankadulta löytyy yhteen hiileen puhaltava tehokas tiimi, jonka tukeen voit luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Loisto työnantajana puolestaan mahdollistaa koko Suomen kattavan asiantuntijaverkoston tuen ja kouluttautumismahdollisuudet.

Loisto tarjoaa sinulle näköalapaikan alan kehitykseen Suomen suurimmassa hammaslaboratorioalan työpaikassa. Meiltä eivät mahdollisuudet lopu kesken, ja pääsetkin hyödyntämään osaamistasi niin digitaalisessa- kuin perinteisessä käsityössä. Hyvinvointisi on meille tärkeää, joten tarjoamme kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä. Aloittamaan pääset uudessa työssäsi sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työpaikasta antaa maanantaista perjantaihin klo 10-14 välillä Tero Rakkolainen puh 040 583 2010. Hakemuksia odotamme osoitteeseen rekry@loistolaboratorio.fi.