Loisto laboratorio

 

Hammasteknikko Turkuun

22.02.2024

KIITOS MIELENKIINNOSTA. Hakuaika tehtävään on nyt loppunut.

***

Hammasteknikko – nyt olisi tarjolla huipputehtävä Loisto Turku Puutarhakadun yksikössämme!

Etsimme erityisesti kokenutta kiinteän protetiikan osaajaa, mutta työnkuvasi voi olla hyvinkin monipuolinen osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tärkeässä roolissa ovat myös digitaaliset työskentelymenetelmät, joten CADCAM-osaaminen on ehdottomasti eduksesi. Lisäksi toivomme sinulta itsenäistä työotetta ja halua kehittyä alan huippuosaajana.

Loisto Turku Puutarhakadulla pääset työskentelemään yhdessä mukavien työkavereiden kanssa modernissa hammaslaboratoriossa aivan Turun ydinkeskustassa. Yksikössä valmistetaan kaikkia hammasteknisiä tuotteita. Puutarhakadulla toimii myös digitaaliseen työnkulkuun erikoistunut Design Center.

Loisto työnantajana tarjoaa sinulle kattavat kouluttautumismahdollisuudet ja näköalapaikan alan kehitykseen Suomen suurimmassa hammaslaboratorioalan yrityksessä. Meiltä eivät mahdollisuudet lopu kesken! Hyvinvointisi on meille tärkeää, joten tarjoamme myös kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut.

Lisätietoja työpaikasta antaa maanantaista perjantaihin klo 10-14 välillä Tero Rakkolainen, puh 040 583 2010. Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen otsikolla “Turku” mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.3.2024, osoitteeseen rekry@loistolaboratorio.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja sopivan henkilön löydyttyä voimme edetä asiassa nopeastikin. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!