Loisto laboratorio

 

Hammasteknikoksi Helsinkiin

04.10.2023

Hammasteknikko tai hammaslaborantti – liity Loisto Helsingin loistavaan porukkaan! 

Loisto Laboratoriot hakee nyt kokoaikaista hammasteknikkoa tai -laboranttia Helsinkiin. Etsimme tekijää erityisesti irtoprotetiikkaan, mutta työnkuvasi voi olla hyvinkin monipuolinen osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Hyvä työilmapiiri mahdollistaa yhdessä tekemisen ja oppimisen, ja vakavarainen työnantaja tarjoaa erinomaiset kouluttautumismahdollisuudet ja modernit työvälineet. Voit siis olla joko urasi alussa tai jo kokenut konkari, tärkeintä on innostunut ja kehittymishaluinen asenne.

 Loisto Laboratoriot on Suomen suurin hammaslaboratorioalan yritys, mikä mahdollistaa huikeat kehittymismahdollisuudet ja näköalapaikan hammasteknisen alan kehitykseen. Loisto Helsingin yksikössä pääset työskentelemään yhdessä mukavien työkavereiden kanssa nykyaikaisessa hammaslaboratoriossa aivan Helsingin ydinkeskustassa. Hyvinvointisi on meille tärkeää, joten tarjoamme kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut.

Lisätietoja työpaikasta antaa maanantaista perjantaihin klo 10-14 välillä Tero Rakkolainen, puh 040 583 2010. Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.10.2023, osoitteeseen rekry@loistolaboratorio.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja sopivan henkilön löydyttyä voimme edetä asiassa nopeastikin. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!