Loisto laboratorio

 

Hammastyöntekijä Kuopioon

30.01.2024

Loisto Kuopioon etsitään hammastyöntekijää hammaslaboratorion avustaviin työtehtäviin.
Aiempaa kokemusta tai alan koulutusta et tarvitse, vaan sinut opastetaan työhön.

Työpäiväsi koostuvat hammaslaboratorion erilaisista avustavista tehtävistä, ja työnkuvasta voi muodostua hyvinkin monipuolinen. Työssäsi tarvitset innostunutta ja oppimishaluista asennetta ja oma-aloitteellisuutta. Et pelkää tarttua uusiin tehtäviin, vaan palat halusta kehittyä työssäsi ja auttaa yksikköäsi menestymään. Työhön liittyy jonkin verran myös asiakaspalvelua, joka hoituu ystävällisellä ja positiivisella asenteella. Eduksesi on monipuolinen digitaalinen osaaminen ja kiinnostus erilaisia laitteita kohtaan. Loisto Kuopiossa on käytössä moderni laitteisto, kuten 3D-tulostin ja CADCAM, joita pääset myös työssäsi käyttämään.

Loisto Laboratoriot on Suomen suurin hammaslaboratorioalan toimija, joka toimii valtakunnallisesti. Loisto mahdollistaa sinulle erinomaiset kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuudet, mikäli haluat edetä urallasi. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoammekin monipuoliset työterveyspalvelut ja hyvinvointi-, liikunta- ja kulttuuriedut. Työpaikkasi sijaitsee Kuopion keskustassa moderneissa työtiloissa. Työparinasi työskentelee alan kokenut ammattilainen, joka auttaa sinut alkuun tehtävissäsi.

Jos olet etsinyt uutta uraa ja pidät monipuolisesta käsillä tekemisestä, paikka voi olla juuri sinun! Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.2.2024, otsikolla “Kuopio” osoitteeseen rekry@loistolaboratorio.fi. Sopivan hakijan osuessa kohdalle voimme edetä asiassa hyvinkin nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaista perjantaihin klo 10-14 välillä Loisto Laboratorioiden teknologiajohtaja Tero Rakkolainen, puh. 040 583 2010.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!