Loisto laboratorio

 

Haussa hammasteknikko Helsinkiin

26.01.2023

Hammasteknikko! Kiinnostaako monipuolinen työnkuva hienoissa toimitiloissamme Helsingin keskustassa? Entä loistavat työkaverit, hyvät henkilöstöedut ja moderni laitteisto?

Loisto Laboratoriot etsii nyt kokoaikaista hammasteknikkoa Helsinkiin. Tarjoamme sinulle osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan mahdollisuuden vaihteleviin työtehtäviin kiinteän protetiikan ja digitaalisen suunnittelun parissa. Voit olla joko urasi alussa tai jo kokenut konkari, tärkeintä on innostunut ja kehittymishaluinen asenne. Hyvä työilmapiiri mahdollistaa yhdessä tekemisen ja oppimisen, ja vakavarainen työnantaja tarjoaa erinomaiset kouluttautumismahdollisuudet ja työvälineet. Loistolla pääset työskentelemään näköalapaikalla Suomen suurimmassa hammaslaboratorioalan yhtiössä. Hyvinvointisi on meille tärkeää, joten tarjoamme kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Lisätietoja työpaikasta antaa Loisto Helsingin yksikön vastaava Eero Aho, puh. 050-354 3717 / eero.aho(at)loistolaboratorio.fi.

Herättikö tämä ilmoitus kiinnostuksesi?
Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen osoitteeseen eero.aho(at)loistolaboratorio.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2023. Aloitamme haastattelut jo helmikuun aikana.