Loisto laboratorio

 

Lähetti Loisto Lahteen

10.10.2023

LÄMMIN KIITOS KAIKILLE LÄHETIN TYÖTÄ HAKENEILLE!
Tehtävä on nyt täytetty ja hakijoille ilmoitettu päätöksestä.

***

Loisto Laboratorioiden Lahden yksikkö etsii palvelukseensa

LÄHETTIÄ

vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työ sisältää hammaslaboratoriossa valmistettavien töiden pakkaamista ja kuljettamista ja vaatii tekijältään niin tarkkuutta kuin asiakaspalveluhenkisyyttäkin. Työhön opastetaan, joten aiempaa kokemusta työtehtävistä et välttämättä tarvitse. Lisäksi työnkuvaan voi kuulua muita yksikön avustavia tehtäviä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Töitä meillä on tarjota n. 10-15 tuntia viikossa. Työaika sijoittuu iltapäivään klo 13-16 välille.

Työ on ajoittain hektistä, joten toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat työssäsi välttämättömiä, vastineeksi saat luonnollisesti verovapaat kilometrikorvaukset. Lisäksi tarjoamme liikunnallisen ja vaihtelevan työn, mukavan työporukan tuen ja laajat työterveyspalvelut. Työpaikka sijaitsee Lahden keskustassa.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.10.2023 osoitteeseen hanna.lauronen@loistolaboratorio.fi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja sopivan henkilön löydyttyä voimme edetä asiassa nopeastikin. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!