Loisto laboratorio

 

Lähetti Tampereelle

14.02.2023

Etsimme Loisto Laboratorioille Tampereelle reipasta ja asiakaspalveluhenkistä

LÄHETTIÄ

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työ sisältää hammaslaboratoriossa valmistettavien töiden pakkaamista ja kuljettamista ja vaatii tekijältään niin tarkkuutta kuin asiakaspalveluhenkisyyttäkin. Lisäksi työnkuvaan kuuluu yksikön yleisiä avustavia tehtäviä. Työ voi olla ajoittain hektistä, joten toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä. Ajokortti on työssäsi välttämätön.

Vastineeksi saat liikunnallisen ja vaihtelevan työn, mukavan työporukan tuen ja välipalaedun. Hyvinvointisi on meille tärkeää, joten tarjoamme myös kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedut. Työpaikka sijaitsee Loisto Näsilinnan toimipisteessä aivan Tampereen keskustassa viihtyisissä toimitiloissamme. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja työpaikasta antaa klo 10-15 välillä Tero Rakkolainen, puh 040 583 2010. Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@loistolaboratorio.virtue.fi, kuitenkin viimeistään 28.2.2023. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja sopivan henkilön löydyttyä voimme edetä asiassa nopeastikin.