Loisto laboratorio

 

Lähetti Turkuun

19.09.2023

Loisto Laboratorioiden Puutarhakadun yksikkö Turussa etsii palvelukseensa

LÄHETTIÄ

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työ sisältää hammaslaboratoriossa valmistettavien töiden pakkaamista ja kuljettamista ja vaatii tekijältään niin tarkkuutta kuin asiakaspalveluhenkisyyttäkin. Lisäksi työnkuvaan voi kuulua muita yksikön avustavia tehtäviä.

Lähetin työ on ajoittain hektistä, joten toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä. Ajokortti on työssäsi välttämätön, mutta työajot hoituvat yrityksen autolla.

Vastineeksi saat liikunnallisen ja vaihtelevan työn sekä mukavat työkaverit. Tuemme onnistumistasi työssäsi kaikin mahdollisin keinoin, sillä työpanoksesi on meille erittäin tärkeä! Välitämme myös hyvinvoinnistasi, joten tarjoamme kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedut. Työpaikka sijaitsee Turun keskustassa viihtyisissä toimitiloissamme.

Lisätietoja työpaikasta antaa maanantaista perjantaihin klo 10-14 välillä Tero Rakkolainen puh 040 583 2010 / tero.rakkolainen@loistolaboratorio.fi. Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.9.2023, osoitteeseen rekry@loistolaboratorio.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja sopivan henkilön löydyttyä voimme edetä asiassa nopeastikin. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!