Loisto laboratorio

 

Loisto Laboratoriot Oy kehittää toimintaansa yrityskaupalla

26.02.2019

Kuopiolainen Loisto Laboratoriot Oy on ostanut Hammaslaboratorio Helmi Ky:n liiketoiminnan. Vastuu liiketoiminnasta siirtyy Loistolle 1.3.2019. Kaupan myötä Loisto Laboratoriot Oy vahvistaa osaamistaan esteettisessä protetiikassa. Asiakkaille tämä yrityskauppa merkitsee palveluiden saatavuuden paranemista sekä varmuutta palveluiden kehittymisestä edelleen myös tulevaisuudessa.

Hammaslaboratorio Helmi Ky on perustettu Kuopiossa vuonna 2014, ja sen yrittäjänä on  toiminut hammasteknikko Sari Rantanen. Noin 25 vuotta alalla toiminut Rantanen on erikoistunut esteettiseen hammaskeramiaan ja kiinteään protetiikkaan (kruunu-, silta- ja  keinojuuriprotetiikka). Sari siirtyy Loisto Laboratoriot Oy:n palvelukseen ja tulee palvelemaan nykyisiä sekä uusia asiakkaitaan Loisto Laboratoriot Oy:n tiloissa osoitteessa Koljonniemenkatu 2, Kuopio.

“Hammaslaboratorio Helmi on maineikas yritys ja tunnettu erityisesti Sarin esteettisestä osaamisesta. Yrityskaupan myötä voimme tarjota asiakkaillemme entistä joustavammat ja laajemmat palvelut esteettisen alueen töissä.”
– Ville Pesonen, toimitusjohtaja / Loisto Laboratoriot Oy

“Mahtavaa päästä huippuosaajien tiimiin, jossa voin keskittyä siihen, mikä on lähimpänä sydäntäni eli hampaiden tekemiseen ja asiakaspalveluun. Samalla varmistan paikkani hammaslaboratorioalan kehityksen kärjessä.”
– Sari Rantanen, hammasteknikko / Hammaslaboratorio Helmi Ky

 

Loisto Laboratoriot Oy – teknistä ja esteettistä osaamista

Loisto Laboratoriot Oy:n osaamisessa korostuvat digitaalisuus ja kädentaidot. Yrityksen arvot ovat asiakkaan arvostaminen, kotimaisuus ja huippuosaaminen. Yhteistyö hammaslääkäreiden kanssa on tiivistä, kommunikoivaa sekä ammattitaitoa arvostavaa. Suomessa suunniteltu, ammattitaidolla valmistettu ja käsin viimeistelty hammastekninen tuote on varma valinta.

Lisätietoja:

Teknologiajohtaja Tero Rakkolainen, puh. 040 583 2010, tero.rakkolainen@localhost

Hammasteknikko Sari Rantanen, puh. 045 113 9222, info@hammaslaboratoriohelmi.fi