Loisto laboratorio

 

Vahvistamme osaamistamme Turussa

05.08.2019

Loisto Laboratoriot Oy on ostanut Turun Kulmahammas Oy:n liiketoiminnan. Asiakkaille yrityskauppa merkitsee varmuutta siitä että palvelut kehittyvät edelleen myös tulevaisuudessa. Lisäksi palveluiden saatavuus koko Turun alueella paranee entisestään.

Hammaslaboratorio Turun Kulmahammas Oy on perustettu vuonna 1999, ja sen yrittäjänä on toiminut hammasteknikko Ismo Hietakangas. Yli 30 vuotta alalla toiminut Hietakangas tuo tiimiimme mukanaan erittäin vahvaa alan osaamista ja näkemystä. Vaikka nimi muuttuukin, niin tuttu henkilökunta palvelee jatkossakin Yliopistonkadulla.

“Kun alkuvuodesta kuulin uudesta, kotimaisesta Loisto Laboratoriosta, alkoi mielessäni itää ajatus, voisiko se olla seuraava askel Turun Kulmahampaankin historiassa. Loiston antaman tuen avulla olisimme vahvempia kovenevan kilpailun, ulkomaisen halpatuonnin sekä tiukentuvien viranomaisvaatimusten keskellä.

Nyt tämä askel on otettu ja laboratoriomme toimii 5.8.2019 alkaen osana Loisto -hammaslaboratorioita. Uskon, että näin pystymme palvelemaan pitkäaikaisia ja uusia asiakkaitamme vielä entistäkin paremmin.”, kertoo Ismo.

“Olemme ylpeitä, että Ismon kaltaiset osaajat ovat kiinnostuneita Loisto Laboratorioiden konseptista ja jakavat samanlaisia arvoja, kuten laatuajattelun”, toteaa toimialajohtaja Terhi Klint-Pihlajamaa Loisto Laboratorioista.

Lisätietoja:

Hammasteknikko, toimiajajohtaja Terhi Klint-Pihlajamaa, puh. 040 526 9676