Loisto laboratorio

 

Eero Aho

01.01.2020

Olen vuonna 2004 Helsingin Ammattikorkeakoulu Stadiasta valmistunut hammasteknikko. Viidentoista vuoden työurastani 10 vuotta olen ollut yrittäjänä kollegani Juha Vistin kanssa Hammaslaboratorio Confidentissa. Vuodet yrittäjänä ovat opettaneet tekijäänsä paljon ja on ollut ilo päästä tekemään laaja-alaisesti protetiikkaa.

Ammatillinen monipuolisuus ja helposti lähestyttävä luonne ovat mielestäni parhaita ominaisuuksiani. Yrittäjävuodet ovat koulineet tekemään monia erilaisia töitä. Mikään työ ei ole meille ammattilaisille liian vaikea, jos sen osaa jakaa pieniin osiin. Kun työn suunnittelu, aikataulutus ja työvaiheiden toteutus on tehty ajatuksella, niin lopputulos toimii.

Laboratoriotyö vaatii yhteistyötä ja siitä suuri kiitos meidän työntekijöille. Hyvässä ilmapiirissä taitavien ammattilaisten kanssa tekeminen sujuu.

”Haluan kommunikoida asiakkaiden kanssa matalalla kynnyksellä ja kehittää protetiikkaa ajan hengessä – unohtamatta tietenkään vanhoja hyväksi havaittuja tekniikoita”, Eero Aho tiivistää.