Loisto laboratorio

 

Ismo Hietakangas

05.08.2019

Ismo Hietakangas valmistui hammasteknikoksi Valtion Hammasteknikko -opistosta vuonna 1987. Valmistumisen jälkeen hän työskenteli ensin hammasteknikkona turkulaisen hammaslääkäriaseman laboratoriossa 8 vuotta, ja siirtyi vuonna 1995 Suomen Hammashuollon alaisuuteen vetämään hammaslaboratorioyksikköä aputoiminimellä Turun Kulmahammas. Vuodesta 1999 alkaen hammaslaboratorio on tunnettu nimellä Turun Kulmahammas Oy.

Taitavien hammaslääkäreiden tilausten ja toiveiden toteuttaminen on Ismon mielestä aina ollut sopivasti haastavaa ja mielenkiintoista. Työtunteja ei ole laskettu – kyseessä on enemmänkin elämäntapa ja intohimo. Pieninkin hammastekninen työ on aina potilaalle iso asia, ja usein myös pitkä-aikaisen harkinnan tulos. Sen takia Ismo pitääkin työssään tärkeimpänä sitä, että potilas eli loppuasiakas on tyytyväinen uuteen hymyynsä.

Minulla on ollut ilo saada hammaslaboratoriooni erittäin taitavaa ja motivoitunutta henkilökuntaa, jonka kanssa työ sujuu kitkatta. Jokainen heistä pyrkii aina tekemään työnsä niin hyvin kuin mahdollista läheisessä yhteistyössä asiakkaittemme kanssa, Ismo kertoo.