Loisto laboratorio

 

Panosta suusi terveyteen

Vaadi hammaslääkäriltäsi kotimainen Loisto-tuote

Suunterveys on keskeinen osa hyvinvointia ja yleisterveyttä. Erityisesti vaativissa hammashoidoissa on turvallisinta varmistaa, että hoidon jokainen osa-alue on osaavissa käsissä. Hammaslaboratoriotuotteissa Suomen kärkeä edustaa kotimainen Loisto Laboratoriot Oy.

Hammasteknikon työ vaatii niin digitaalista osaamista kuin kädentaitojakin. Onnistuneen lopputuloksen saavuttaminen edellyttää hyvää hahmotuskykyä, tarkkaa värivivahteiden erottelukykyä sekä suun ja hampaiden anatomian syvällistä tuntemusta. Käsityötä tukemaan on valjastettu uusinta teknologiaa kuten erikoisjyrsintäkoneet, virtuaalinen suunnittelu ja 3D-tulostus.

Kun valitset Loisto-laboratorion toimittaman hammasteknisen tuotteen, tiedät kuka ja missä sen on valmistanut ja että toiminta on viranomaisten valvomaa. Kaikki tuotteemme tarkastaa Suomessa Valviran laillistama kokenut hammasteknikko.  Meiltä tilatun hammasteknisen tuotteen mukana saat myös teknikkomme allekirjoittaman valmistajan laatutodistuksen.

Myös sinun on mahdollista saada kotimainen Loisto-tuote.
Suomessa juuri sinulle suunniteltu, ammattitaidolla valmistettu sekä käsin viimeistelty hammastekninen tuote on varmin valinta.

 

Implanttihoidolla saat takaisin vahvan purentasi

Haaveiletko ajasta, jolloin pystyit pureskelemaan, mitä mielesi teki ja hymyilemään vapautuneesti, kun sinua hymyilytti? Voit saada sen kaiken takaisin. Implanttihoito on ratkaisu puuttuvien hampaiden korvaamiseen pysyvillä ja täysin luonnollisen tuntuisilla hampailla.

Keinojuuritekniikan avulla voimme yhteistyössä hammaslääkärisi kanssa korvata yksittäisen tai useamman puuttuvan hampaan sekä valmistaa koko leuan hampaiston korvaavan kiinteän proteesin. Hoitomuoto sopii niin ikääntyville kuin nuorillekin henkilöille. Tyypillinen implanttiasiakas on esimerkiksi urheilussa tapaturmaisesti hampaan menettänyt henkilö tai joku, joka haluaa eroon huonosti istuvasta irtoproteesista.

Kysy lisää Loisto-tuotteista omalta hammaslääkäriltäsi.

 

Jätä palautetta toiminnastamme ja palvelustamme:

Oheisella lomakkeella voit jättää palautetta palveluistamme ja asiakaspalvelustamme. Mikäli toivot yhteydenottoa, jätäthän yhteystietosi palautteen kanssa.