Loisto laboratorio

 

Loisto Helsinki

Rauhankatu 11
00170 Helsinki

Puhelin +358 9 4289 0636
helsinki@loistolaboratorio.fi

YKSIKÖN VASTAAVA
Eero Aho
Puhelin 09 4289 0636
Sähköposti eero.aho(at)loistolaboratorio.fi

LASKUTUS
040 482 0132
laskutus@loistolaboratorio.fi

YKSIKÖN ESITTELY:

Loisto Helsinki sijaitsee Kruununhaassa, jossa toimii osaava ja kokenut 11 hengen tiivis hampaantekijän ryhmä. Digitaalinen ja analoginen tekeminen kulkevat yksikössä käsi kädessä. 

Helsingissä tehdään tiivistä yhteistyötä myös erikoishammaslääkäreiden kanssa, joten erikoisemmatkin työt ovat yksikössä tuttuja. Purentojen kuntoutuksia tehdään erilaisin yhdistelmin: diagnostisia suunnitteluja, keskusteluja, implantteja, kruunuja ja siltoja sekä irtoprotetiikkaa – mitä hoitosuunnitelma ikinä vaatiikaan. 

Suosituimmat yksittäiset työt laboratoriossa ovat stabilisaatiokisko ja implanttikruunu. Kiskot suunnitellaan digitaalisesti ja jyrsitään sekä viimeistellään samojen tekijöiden toimesta. Suurin osa implanttikruunuista on yhdistelmää:  jyrsitty yksilöllinen titaanijatke, johon on sementoitu e.max-kruunuosa ruuvikiinnitteisenä. 

“Mikään työ ei ole ammattilaisille liian vaikea, jos sen osaa jakaa pieniin osiin”, Loisto Helsingissä sanotaan. Lopputulos toimii, kun työn suunnittelu, aikataulutus ja työvaiheiden toteutus on tehty ajatuksella. Hyvässä ilmapiirissä taitavien ammattilaisten kanssa tekeminen sujuu. Tervetuloa poikkeamaan!

3Shape-yhteydet ja muut digitaaliset työt löytävät Helsinkiin perille sähköpostilla helsinki@loistolaboratorio.virtue.fi

3SHAPE COMMUNICATE PORTAALIIN (voit luoda yhteyden kuvaa klikkaamalla):

 

Ladataan karttaa...