Loisto laboratorio

 

Loisto-rahoitus

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Loisto-rahoituksella voit itse valita kuukausierän suuruuden.

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Luoton voit hakea vaivattomasti toimipisteissämme tai tehdä hakemuksen valmiiksi kotonasi alla olevan linkin kautta. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Rahoituksen edut:

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • Tili on jatkuva eli voit käyttää sitä myös tulevia ostoksia varten
  • Tilin avaamisesta ei aiheudu kuluja eikä siinä ole vuosimaksua

 

LOISTO-RAHOITUS

Loisto-rahoituksella päätät itse missä tahdissa päätät maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

  • 30-60 päivää ilman kuluja ja korkoa
  • Jopa 12kk:n koroton maksuvaihtoehto
  • Tili soveltuu myös jatko-ostoihin, kätevästi ilman uutta luottohakemusta
  • Luottoa jopa 6000 euroon saakka

 

Täytä luottohakemus tästä

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit asioida toimipisteessä näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen maksun yhteydessä.

 

Maksuvaihtoehdot

Kulut 30-60 pv 12 kk 24 kk 48 kk
Vuosikorko 0 % 0 % 12,90 % 19,90 %
Käsittelymaksu/kk 0 % 3,90 € 3,90 € 3,90 €

 

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 3,90 €. todellinen vuosikorko: 5,40 %. Luoton kustannukset: 46,80 €. Maksettava yhteensä: 1 546,80 €. Osamaksuerä/kk: 128,90 €, 12 erää. Loisto-rahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

 

Askarruttaako jokin?

Ota yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.