Loisto laboratorio

 

Specialtandtekniker Timo Nieminen

Loistos specialtandtekniker betjänar i Vasa och Kvevlax på svenska. Hos oss får du alla specialtandteknikerprodukter och -tjänster du behöver.

SPECIALTANDTEKNIKERTJÄNSTER

  • kontroll av munnen och tandproteser
  • rengöring och underhåll av tandproteser
  • grundarbeten för och reparationer av tandproteser
  • tillverkning av nya tandproteser

Kvevlax

Specialtandtekniker Timo Nieminen
Kvevlaxvägen 2, 66530 Kvevlax
040 740 2007
timo.nieminen@loistolaboratorio.virtue.fi

Vasa

Specialtandtekniker Timo Nieminen
Rådhusgatan 21 B, 6500 Vasa
040 740 2007
timo.nieminen@loistolaboratorio.virtue.fi

Specialtandtekniker

Timo Nieminen SV | Specialtandtekniker

Jag är född i Stockholm och tillbringade min ungdom där. År 1979 utexaminerades jag som tandtekniker och efter det fick jag arbeta med fast protetik på de ledande tandlaboratorierna i Stockholm. I början av 80-talet flyttade vi med vår lilla familj till Finland på grund av ett intressant arbete. Redan 1985 grundade vi Tandteknik AB i Vasa där jag verkade som företagare i 35 år. Jag utexaminerades som specialtandtekniker litet senare, 2009.

 

Efter att jag gick med i Loisto har jag alltjämt verkat chef för enheten i Vasa. Min arbetsbeskrivning är mångsidig och jag upplever mitt arbete som ett kall. Varje dag kan jag utnyttja mitt kunnande om laboratorieprodukter som t.ex. skeletterade proteser, implantat, porslins- och CAD/CAM-arbete. Som specialtandtekniker trivs jag mycket med att träffa och hjälpa människor.

 

”Vårt arbete är viktigt på många nivåer och positiv respons uppmuntrar alltid en att gå vidare. Det är viktigt att följa med hur branschen utvecklas och att också fortlöpande utveckla sig själv. Det viktigaste är ändå nöjda patienter och känslan av att man lyckas”, sammanfattar Timo.

 

Puhelin
040 740 2007

Sähköposti
timo.nieminen@loistolaboratorio.virtue.fi