Loisto laboratorio

 

Talousassistentti, Turku

Loisto Laboratoriot Oy etsii kokoaikaista talousassistenttia Turkuun!

Tässä tehtävässä tulet toimimaan itsenäisissä taloushallinnon avustavissa työtehtävissä. Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu työajanseuranta, avustavat palkkahallinnon tehtävät, myynti- ja ostoreskontra sekä yleiset toimistotyöt. Tyypillisiä tehtäviäsi ovat muun muassa työaikakirjausten tarkistaminen, palkka-aineiston kokoaminen, ostolaskujen tarkistaminen sekä tiliöinti, laskutus, saatavien valvonta, talouden seuranta, raportointi ja tiedottaminen. Tehtävässä pääset myös kehittämään rooliasi kokemuksen ja osaamisesi karttuessa.

VAATIMUKSET

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva talouspainotteinen koulutus tai muutaman vuoden työkokemus taloushallinnon monipuolisista työtehtävistä. Työskentelet itsenäisesti ja luonteeltasi olet reipas, sosiaalinen sekä yhteistyökykyinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkaa ja huolellista työotetta, erinomaisia kommunikointivalmiuksia suomeksi sekä kykyä tuottaa sujuvaa asiatekstiä.

TARJOAMME SINULLE

Mahdollisuuden päästä kehittämään ammattitaitoasi hammasalan näköalapaikalla, suomen suurimmassa hammaslaboratorioalan yhtiössä. Yrityksemme tarjoaa kattavat työterveyspalvelut ja tukee monipuolisesti työhyvinvointiasi. Henkilökuntamme käytössä ovat muun muassa liikunta- ja kulttuuriedut, sekä verovapaa työsuhdepolkupyörä. Tehtävässä on mahdollisuus joustavaan työaikaan sekä osittainen etätyömahdollisuus perehdytyksen jälkeen.

Herättikö tämä ilmoitus kiinnostuksesi? Hienoa!

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.5.2022. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian
Työmäärä: kokoaikainen
Kesto: vakituinen
Paikka: Turun keskusta

Hae tehtävää: rekry@loistolaboratorio.virtue.fi

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuun liittyen, voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla tero.rakkolainen@localhost.