Loisto laboratorio

 

Erikoishammasteknikko Timo Nieminen palvelee Vaasassa ja Koivulahdessa.

Erikoishammasteknikolta saat kaikki tarvitsemasi erikoishammasteknikkotuotteet ja -palvelut. Loisto Vaasassa ja Koivulahdessa proteesien tarkastus ilmainen.

Koivulahti

Erikoishammasteknikko Timo Nieminen / Specialtandtekniker Timo Nieminen
Koivulahdentie 2, 66530 Koivulahti /Kvevlaxvägen 2, 66530 Kvevlax
040 740 2007
timo.nieminen@loistolaboratorio.fi

Vaasa

Erikoishammasteknikko Timo Nieminen / Specialtandtekniker Timo Nieminen
Raastuvankatu 21 B, 65100 Vaasa/ Rådhusgatan 21 B, 6500
040 740 2007
timo.nieminen@loistolaboratorio.virtue.fi

Erikoishammasteknikko

Timo Nieminen | Erikoishammasteknikko

Olen syntynyt ja viettänyt nuoruuteni Tukholmassa. Valmistuin hammasteknikoksi vuonna 1979 ja pääsin sen jälkeen työskentelemään Tukholman johtaviin hammaslaboratorioihin kiinteän protetiikan pariin. Muutimme pienen perheemme kanssa Suomeen kiinnostavan työn perässä 80-luvun alkupuolella, ja jo 1985 perustimme Oy Hammastekniikka Tandteknik AB:n Vaasaan, jossa toimin yrittäjänä 35 vuoden ajan. Erikoishammasteknikoksi valmistuin hieman myöhemmin vuonna 2009.

Loistoon liittymisen jälkeen olen jatkanut Vaasan yksikössä esimiehenä. Toimenkuvani on monipuolinen ja koen työni kutsumustehtävänä. Pääsen hyödyntämään joka päivä osaamistani laboratoriotuotteiden, kuten rankaproteesi-, implantti-, posliini- ja CAD/CAM-töiden parissa. EHT-työssäni nautin suuresti ihmisten kohtaamisesta ja auttamisesta.

”Työmme on tärkeää monellakin tasolla, ja positiivinen palaute kannustaa aina eteenpäin. On tärkeää seurata alan kehittymistä ja kehittyä myös itse jatkuvasti. Kaikista tärkeintä ovat kuitenkin tyytyväiset potilaat ja onnistumisen tunne”, tiivistää Timo lopuksi.

Puhelin
040 740 2007

Sähköposti
timo.nieminen@loistolaboratorio.virtue.fi